Az NB III-as labdarúgó bajnokság Észak-Nyugati csoportjának a 14. játéknapját rendezik meg vasárnap, ahol a Szombathelyi MÁV Haladás VSE javítani szeretne az előző körben elszenvedett veresége után, a Dorog ellen pedig erre minden esélye megvan a csapatnak. 

Azt már megtanultuk, hogy a harmadosztályban nem érdemes jósolgatni a korábbi eredmények alapján, ám szembetűnő, hogy a Dorog, bár nem szerzett sokkal több pontot, mint a vasiak, csupán 3 meccset veszített el, ám 4 győzelme mellett 6 alkalommal végzett döntetlenre.

A pontosztozkodás a Halitól sem áll messze, a legutóbbi 5 fordulóból 3 alkalommal végeztek döntetlenre, így valóban megtippelhetetlen a mérkőzés végkimenetele.

A meccs előtti utolsó edzés előtt Szenczi Imrét, a HVSE vezetőedzőjét kérdeztük meg az esélyekről.

A Dorog az előző szezonban még egy osztállyal feljebb játszott. Sok rutinos játékossal egy masszív középcsapatnak gondolom, akik mindenki ellen sikkerrel vehetik fel a párharcot. Ha sikerülne begyűjteni ellenük a három pontot, akkor befoghatnánk őket a tabellán. Mi mást is tervezhetnénk, mivel az ezt követő utolsó három fordulóban a két bajnokaspiránssal is játszunk. Minden pontra szükségünk van, így a vasárnapi háromra is. Nehéz lesz, de megpróbáljuk mint eddig is. Tóth Márton és Horváth Márk továbbra is sérült. Sőt! Rájuk, nagy valószínüséggel már idén nem is számíthatok. Szenczi Bence sérülése viszont tovább javult. Remélhetőleg a kezdő csapatban is számíthatok rá. Várunk mindenkit aki segíteni tud nekünk, hogy itthon tarthassuk a három pontot – fogalmazott a zöld-fehérek mestere.

TABELLA

A HVSE-Dorogi FC bajnoki meccsen vasárnap 13 órakor harsan fel a kezdő sípszó.  

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!