Fontos mérkőzés előtt áll a Szombathelyi MÁV Haladás VSE együttese, az NB III-as labdarúgó bajnokság Észak-Nyugati csoportjának 16. játéknapján ugyanis a sereghajtó Csornához látogatnak. 

Az előrehozott tavaszi fordulóban két gyenge formában lévő együttes néz farkasszemet egymással, ám a szombathelyiek számára mindenképp bizakodásra adhat okot, hogy idén kétszer már legyűrték a csornaiakat (az 1. fordulót követően a Magyar Kupában is találkoztak), mindkét találkozót Szombathelyen rendezték, és mindkétszer 2:1-re győztek a vasiak.

A “6 pontosnak” nevezhető összecsapásra történő elutazás előtt a HVSE vezetőedzőjét kérdeztük.

– A hazai csapat mint sereghajtóként fogad minket, de a mi helyzetünk sem sokkal rózsásabb. Az utolsó fordulóban kerültünk a vonal alá és ez azért elég frusztráló a számunkra. Az ősszel kétszer is találkoztunk a Csornával. A bajnoki és a kupa mérkőzésen is sikerült nyernünk ellenük. Ennek ellenére, ha valaki kötelező győzelemként kezeli az összecsapást, az nem látta a két ominózus mérkőzést. A hazaiaknak talán az utolsó esély, hogy elkezdjenek feljebb kapaszkodni. Mi viszont szeretnénk újra nem kieső pozícióban állni a tabellán. Ehhez viszont nekünk is három pontra lesz szükségünk, ezért megyünk Csornára – fogalmazott érdeklődésünkre Szenczi Imre.

 

TABELLA

A szombati találkozóra 13:30-kor kerül sor a Kocsis István Városi Sporttelepen.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!