Pikáns csatákat hoztak tető alá azok a csapatok, amelyek a második napon léptek pályára a Szilveszter Kupa során. A 37. alkalommal megrendezett teremtornán valamennyi alakulat pályára lépett, míg a hölgyek sorában új bajnokot avattak, addig az öregfiúk és a nyílt kategória képviselői még a csoportkörökben voltak érdekeltek. A legjobbak pedig továbbjutottak a záró nap helyosztóiban folytatva a küzdelmeket.

A nyílt kategóriában számtalan ismerős arcot láthattak a nézők, akik ezúttal is megtöltötték a Haladás Sportkomplexum lelátóit. A nagy nevek közül szinte valamennyien biztosították helyüket a főtáblán. Először a Bunstift-Classics menetelésére került sor, mellettük a Cristiano Pizzéria jutott tovább – ami a körbeverés és a gólarányok alapján dőlt el.

A Petrovics Apartmanház botlása mindenképpen meglepetés volt, hiszen az elmúlt évek során a legjobbak között ott voltak. Ezúttal viszont az El-dorado Goldfisch Horgászbolt legyőzte őket, viszont ebben a kvartettben is körbeverés történt. A futsalos Dobos Dávid nevével fémjelzett együttes viszont búcsúzni kényszerült és a nevető másodikként a Karcsics Tető jutott tovább a következő körbe.

Szintén továbblépett a Tutto Bene SC Scarpe Black Jack SE, amelynek soraiban ott volt Kulcsár Kornél, Devecseri Szilárd és Schimmer Zoltán is. Nem is okoztak csalódást a szurkolóknak, hiszen jó játékkal biztosították helyüket a folytatásban. Alaposan kitett magáért a Szikra Autókozmetika is. Jancsó Andrással felálló alakulat a selejtezőkörben 31 lőtt góllal nyerték meg csoportjukat.

Kihívójuk pedig nem volt kisebb név, mint a Vulcano Energia, amelynek keretében korábbi és jelenlegi Haladás labdarúgók is ott voltak. Halmosi Péter, Horváth Rajmund és Németh Milán együttese a második helyet szerezték meg könnyedén, így ők is ott lesznek a középdöntőben. A zárónapon a nyílt kategória újabb csoportköreivel folytatódik a torna, majd pedig következnek az elődöntők és helyosztók.

Érdemes lesz időben a helyszínre érkezni, telt házas programként együtt búcsúztatni az óesztendőt. A helyosztó mérkőzésekre szombat délután kerül sor, majd pedig mindkét kategóriában a bronzmeccseket és az aranycsatát bonyolítják le. Természetesen idén is jutalmazzák majd a legjobb mezőnyjátékosokat, góllövőket és a kapusokat is.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!