Honvéd – Falco meccsel indult a 2023/24-es szezon, Budapesten 72-81-re győzött a címvédő.

A legutóbbi játéknapon, az Alba ellen nem sok választotta el a bravúrgyőzelemtől a Honvédot, de végül a fehérváriak két ponttal győztek a Ludovika Arénában, így nem sikerült megszerezni egymás után a harmadik Honvéd-sikert. A Szombathelyre érkező vendégek abban bíznak, hogy ez nem töri meg a csapat lendületét, hogy mindenki bevethető lesz szombaton, és helytállnak Szombathelyen.

A vendégek legjobbja, Isiah Brown utolsó 3 meccsén kiváló formában pattogtatott, az amerikai légiós 51,5%-os mezőnymutatóval, 35,3 pontot átlagolt. Legjobb lepattanózójuk, Jalen Henry meccsenként 9,07 labdát szed le, ezzel a liga 6. legjobbja.

A címvédő Falco sorozatban 10 győzelemnél jár a jelenleg is zajló szezonban, és 13-1-es mérleggel vezeti a tabellát. A szombathelyi sárga-feketék hazai pályán még hibátlanok, mind a hat eddigi találkozójukat megnyerték, így a szezon egyik legnehezebb mérkőzése várhat a fővárosiakra az Aréna Savariában.

A Falco mestere, Milos Konakov szerint a ma esti ellenfél nagyon egyben van.

– Az elmúlt mérkőzéseken jól játszottak a fővárosiak, ennek ellenére úgy érzem, jó koncentrációval és jó ritmusban játszva esélyesként kell dominálnunk és egy újabb győzelemmel kell megörvendeztetni szurkolóinkat – fogalmazott a sárga-feketék közösségi oldalán megjelent meccselőzetesben a Falco vezetőedzője.

A Falco – Honvéd meccsen 18 órakor dobják fel a labdát. 

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!