A Vas Vármegyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban már a harmadik tavaszi játéknapot, összességében pedig a 18. fordulót rendezik meg a hétvége során. A párosítások között több olyat is találunk, amely még érdekességeket és meglepetéseket is tartogathat számunkra. 

Nem a legjobb helyzetben várhatja az újoncok csatáját a Csákánydoroszló. Az előző körben ugyan győztesen hagyhatták el a játékteret, de az a 3 pont komoly áldozatokkal is járt, ráadásul ismét idegenben kell majd helytállniuk. A nádasdiak bosszankodhatnak a 17. fordulót miatt, mivel a helyzeteik meglettek volna a pontszerzéshez Csepregen.

A tavasszal – ugyan pontokban ez egyelőre nem mutatkozott meg – egy másik arcát igyekszik mutatni az edzőváltáson áteső Körmend gárdája, de amennyiben sikerülne pontot szerezniük Sárváron, az mindenképp a meglepetés kategóriába sorolandó lenne.

Nem vár könnyű feladat a tavasszal eddig magabiztosan menetelő Király SE csapatára sem, hisz a jó erőkből álló Söptével hazai pályán is meggyűlt a bajuk az ősz során (2:2 lett az a találkozó), kíváncsian várjuk, hogy mit hoz a “visszavágó”.

A forduló rangadójának az előző szezonokban egymással a dobogóért csatázó Celldömölk – Vép derbi ígérkezik.

Rábapatyon folytatná eddigi remek tavaszi szereplését a Csepreg, erre előzetesen minden esélyük meg is van a gyenge formát mutató patyiak ellen.

TABELLA

AZ ELŐZŐ JÁTÉKNAP ÖSSZEFOGLALÓJA

Megyei I.: Botlott a Sárvár, épphogy nyert a listavezető

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!