A Vas Vármegyei II. osztályú bajnokságokban is rendeztek egy fordulót az ünnepi hétvége során, fussuk is át mindkét régió történéseit! 

Jegyzőkönyvek, tabella

Megyeszerte megnehezítette a csapatok dolgát az erős szél, szinte minden találkozóra rányomta a bélyegét az elemekkel való küzdelem, rekordszámú bedobást mértek a hétvégén. Akadtak azonban csapatok, akiket ez sem zavart meg: a Kőszeg hazai pályán könnyedén verte a Répcelakot a játéknap alsóházi rangadóját, de a Lukácsháza és a Gencsapáti sem adott esélyt ellenfelének. A forduló előtt még listavezető Gérce megbotlott Bozsokon, így újra visszacsúsztak a második helyre. Fordulatos meccset vívott egymással a Szeleste és a Kemenesmagasi, amelyből a hazaiak jöttek ki jobban. Már az első játékrészben kialakult a végeredmény Uraiújfaluban, a szűkös kerettel érkező Spari nem igazán tudta megnehezíteni a hazaiak dolgát.

Jegyzőkönyvek, tabella

Akadtak izgalmak a déli körzetben is. Az Egyházasrádóc hátrányból fordítva tudott nyerni a Gyöngyöshermán ellen, de a listavezető Újperint és a Nárai is könnyedén tartotta otthon a 3 pontot. Idegenbeli sikerből is akadt: kisebb meglepetésre a Rábatótfalu győzni tudott Szentpéterfán, a második helyen álló Bajánsenye pedig Tanakajdon folytatta jó sorozatát.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!