A Vas Vármegyei II. osztályú labdarúgó bajnokságokban is lezajlott egy forduló a hétvégén, biztossá vált, hogy a déli régió küzdelmeit megnyerte az Újperint, ám északon továbbra is nyitott a csata. 

Jegyzőkönyvek, tabella

A hétvége során biztossá vált, hogy az Újperint csapata – azok után, hogy az előző szezonban megnyerte az északi régiót – aranyérmes lett a déli csoportban, köszönhető ez annak, hogy a Bajánsenye megbotlott Rábatótfaluban, míg az újperintiek egy 92. percben szerzett találattal begyűjtötték a 3 pontot Jákon.

Idegenben gyűjtögette tovább pontjait a Nárai és az Egyházasrádóc is, előbbi épp utóbbinak segített nagyot győzelmével a 3. hely alakulásának szempontjából.

Gól gazdag mérkőzésen nyert a Felsőcsatár az Ikervár ellen, a Tanakajd pedig egy szoros derbit nyert meg Körmenden.

Jegyzőkönyvek, tabella

Gálázott saját közönsége előtt a listavezető Gérce együttese, de a Lukácsháza és a Pecöl és magabiztosan gyűjtötte be a 3 pontot a hétvégén. Hiába vezetett, végül pont nélkül maradt a Répcelak. Zsinórban harmadik sikerét aratta a Kőszeg együttese, a Szeleste pedig hosszú idő után győzött újra a Bozsok otthonában. Nem forgott veszélyben a Boba győzelme sem, ahogy az Alsóújlak is a papírformának megfelelően 3 ponttal távozott a sereghajtó otthonából.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!