Remekül szerepeltek eddig is a Visszatérő Erő valamint a magyar válogatott kötelékébe tartozó erőemelők, szkander versenyzők. Azokon az erőfelmérőkön, amelyeken részt vesznek szinte borítékolható a dobogós helyezés. Nem volt ez másként a legutóbbi hétvégén megrendezendő megmérettetésen sem, amelynek Csehország adott otthont. A népes mezőnyben akadt azonban magyar induló is.

Trutnovban adott egymásnak randevút a szakág jeles képviselői, akik közül többen kirobbanó formában voltak. Ezt a tábort erősítette a magyar színeket képviselő Hluzin Marián is, aki a GPC Erőemelő Európa Bajnokságon is esélyesként indult. A RAW Bicepsz kategóriájában szereplő tehetséges versenyző alaposan kitett magáért és tarolt a csehországi rendezvényen.

A magyar erőemelő 73,5 kilós testsúlyával összesen 77,5 kilogrammot emelt, amely dicséretes teljesítmény. Magabiztosan végzett az élen és joggal érdemelte ki az Open Abszolút kategória első helyét valamint a Winner Of Winners kategóriát is toronymagasan nyerte meg. Ezzel az állomással pedig már az őszi világbajnokságra készül a magyar delegáció, ahol hasonlóan szép sikereket remélhetnek.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!