Kyrie Irving korunk egyik legjobb játékosaként tartják számon. Nem véletlenül, hiszen korábban bajnoki címet ünnepelhetett, valamennyi együttes színeiben, amelyben megfordult maradandót alkotott és az egyik legjobb irányító, aki a ligában játszott. Ugyanakkor magatartásbeli problémái miatt az elmúlt években megosztó lett, ráadásul a szponzorok közül többen is kihátráltak mellőle.

A laposföld hívők oszlopos tagja antiszemita megjegyzései miatt az egyik legkiemelkedőbb sportszergyártó cég is felmondta az élő szerződését. Kár, mert Irving nevével fémjelzett csukák bizony szép summát hoztak az előző években is. A kosaras viszont algha bánja, hiszen a Dallas Mavericks együttessel már a nyugati csoport konferencia-döntőjében jár, ahol vezetnek a Timberwolves ellen.

Az első két találkozót Irving a bennszülött indián ihletésű Anta KAI 1 Chief Hélà cipőben tolta le, ami alaposan megosztja a közvéleményt. Minden szinten különleges lábbeliről van szó, meglepő stílusjegyeket őrizve. Azonban a megjelenés mellett mélységet is tartalmaz. Az Anta KAI 1 Chief Hélà tisztelgés Kyrie indián származása és lakota neve, a Hélà előtt. Kinek hogy tetszik a cipő?

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!