Ha rajong a sportért, figyelemmel kíséri a helyi és a Vas megyei sportéletet, amennyiben szívesen böngészi az eredményeket és a sikerek hátterét, örül, ha a kedvenc sportolójáról, sportágáról és a legtehetségesebb fiatalokról is bulvárosan olvashat, akkor itt a helye!
Maradjon weboldalunkon, ahol a ,,Csak sport és más semmi!” gondolat ,,szüli” írásainkat.
Örömteli hírünk a vasi sportbarátok számára, hogy a www.hungarysport.hu tematikus weboldalnak köszönhetően, már egyetlen sporteredményről és érdekes hírről sem maradhatnak le!
Fotóink, videó-interjúink, élő közvetítéseink, internetes játékaink Önt szolgálják!
Ön is tudja, hogy a fiatal generáció mellett már az idősebbek is naponta használják okos készüléküket, valamint számítógépüket. A technika és a sport összefonódásának köszönhetően már nem kell kimozdulni otthonunkból, hogy a csarnokban érezzük magunkat!
Ez persze nem azt jelenti, hogy ne menjünk meccsekre, épp ellenkezőleg, egy forradalmilag éppen nem nevezhető, ám még mindig gyermekcipőben járó kezdeményezésnek, illetve szerkesztőségünknek köszönhetően már azonos időben rendezett szombathelyi, illetve Vas megyei bajnoki mérkőzést is bárki megtekinthet, illetve online szöveges tudósítást olvashat. Az azonnali adatátvitel interneten keresztül streaming media formában történik, így mindenhol egyetlen kattintással elérhető. A 10-15 mp-es csúszással közvetített adás bármilyen készülékkel megtekinthető, csak webes hozzáférés szükséges.
Labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, vízilabda, röplabda, atlétika, futsal, gombfoci, kötélugrás. küzdősportok, sakk vagy éppen teke érdekli?
Ha igen, akkor böngésszen és hirdessen nálunk, a www.hungarysport.hu weboldalon!
Kísérje figyelemmel írásainkat és élőképes tudósításainkat, általunk, legyen ott Ön is a vasi lelátókon és szurkoljon kedvenc csapatának!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!