A szakadó eső sem tántorította el a kis vasi különítményt – Mikos Imrét, Mikos Tamást, Mikos Mátét, Dr. Unger Pétert, Dr. Rajki Csabát, Kónya Józsefet, Kósik Kevint, Kiss Pétert és persze Palotai Zoltánt – attól, hogy végigszurkolják a listavezető és az 5. helyezett rangadóját, mely arról is nevezetessé vált, hogy ezen a meccsen bújt hatszázadik (!!!) alkalommal gránátvörös-kék mezbe az ötszörös Aranylabdás Lionel Messi.

A világ legjobbja gólt ugyan szombat este nem szerzett, ám mesteri átadásaival, hihetetlen cselsorozataival, bámulatos labdavezetésével újra elvarázsolt mindenkit.

Visszatérve Palotai Zoltánra és lelkes csapatára, a katalán fővárosba érkezve, péntek este vacsorával töltődtek (szó szerint), hiszen a szombathelyi születésű Büki Péter és társa, Erika (előtérben Ő szelfiz) tulajdonában lévő, a Camp Nou stadiontól kb.300 méterre található “Furballáriumban” vettek magukhoz ételt és italt.

Aztán a meccs előtt turista busszal végiglátogatták a katalán főváros nevezetességeit, megfordultak többek között a Sagrada Familiánál, Barcelona tetején, a Tibidabón, de felkeresték a híres piacot is.

A Barca-Sevilla összecsapást pedig a függetlenedés óhaja lengte be, hiszen ötpercenként zúgott a Libertate!

A meccs után pedig időt szakítottak a vasi drukkerek egy kis lazulásra is, a tengerparton még napfürdőztek, sőt a bátrabbak még meg is mártóztak a tengerben.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!