ITT már megírtuk, hogy november 13-tól az 53 éves Michal Hipp irányítja a jelenleg kieső helyen álló Haladás edzéseit. A szombathelyi zöld-fehérek csapatkapitánya, Halmosi Péter már nem kevés edzővel dolgozott eddigi sportkarrierje során, így aztán kíváncsiak voltunk a véleményére, milyenek is voltak a szlovák mester által vezetett e heti tréningek.

Rendkívül határozott, karakán edző, sokban hasonlítunk egymásra. Látszik rajta, hogy tudja, mit akar. Annak ellenére, hogy nem magyar ajkú a mester, a kommunikációval sincs gond, hiszen a futball közös nyelv, egyébként pedig Pinte Attila, Desits Szilárd és Gábris Csaba is perfekt magyarok, de Michal Hipp is mindent ért már magyarul. Nemcsak edzésen, napközben is sokat vagyunk együtt, ez segít neki, hogy minél hamarabb megismerjen bennünket. A jelenlegi helyezésünk ellenére az edzéseken és az öltözőben is jó a hangulat, bízom a pozitív folytatásban – nyilatkozta Halmosi Péter.

A Hali a tabellán 10. helyen álló Balmazújváros otthonába látogat a hétvégén, a meccs szombaton 15 óra 30 perckor kezdődik.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!