Viszket Norbert és társai mindenhová elkísérik a sárga-feketéket, legutóbb Skopjéban buzdították a szombathelyi csapatot, ma pedig újra hazai környezetben varázsolnak majd minden bizonnyal felejthetetlen hangulatot.

Nekünk, Falco szurkolóknak az Olaj elleni rangadók mindig a legfontosabbak az évben. Mindenki tudja, hogy a két tábor nem éppen kedvencei egymásnak, ezért nem is várhatok idehaza mást a csapatomtól, mint győzelmet.

Szolnok nagyon erős csapat, tele jó játékossal. A tavalyi év nekik betli volt, de idén már bebizonyították FIBA-kupában és a bajnokságban is, hogy az ellenfeleknek nem lesz egyszerű ellenük. Péntek este viszont az Arénában nehéz dolguk lesz, hiszen zsúfolt lelátók és remek hangulat várja majd őket. Véleményem szerint a kemény védekezésünk és Vojvoda kikapcsolása döntő lehet – így latolgatta az esélyeket a szombathelyi klub hivatalos honlapjának a vezérszurkoló, aki még azt is hozzátette, hogy amennyiben a Govens-Perl páros hozza a szokásos extrát és melléjük csatlakoznak a többiek is, akár 10 pont felett is nyerhet a Falco.

Ehhez már csak azt lehet hozzátenni, hogy mindenki jöjjön az Aréna Savariába és zúgjon a ,,Hajrá Falco!” és a ,,Mindenki szombathelyi!”

A Falco – Szolnok meccs 19 óra 30 perckor kezdődik!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!