Az NB I/B-ben szereplő felnőtt csapat napi 2 edzéssel készül a tavaszi bajnoki rajtra.

A Füzesi Ferenc által vezetett szombathelyi csapatnál már január 3-án elkezdődtek az edzések. Egy kis focival és egy piramis futással startoltak a tréningek, majd a héten napi két edzéssel folytatják Mayer Majáék. A klub honlapján olvasható cikkben a vezetőedzőt kérdezték meg.

Mindenki egészséges és rendben visszaérkezett a téli szünetről?

Nagyon örültem hogy senkinek nem volt súlyproblémája a téli szünet után, ami azt jelzi, hogy mindenki komolyan vette, amit mondtam december közepén és edzett is a kiadott futó program szerint.

Lesz-e erősítés, illetve távozás?

Nem tervezünk változást a játékoskeretben, csupán egy két átcsoportosítás várható, minden személyi kérdést a klubon belül oldunk meg. Minden bizonnyal több fiatal játékos is lehetőséget kap a felnőtt csapat edzésein.

Ősszel az 1-3. helyezést fogalmazta meg elérendő célként a klubvezetés. A célok változatlanok?

A cél továbbra is a bajnoki cím megszerzése. Kicsit nehezebb a helyzetünk, mint a másik két riválisunknak, de nem szabad feladnunk soha a küzdelmet, mert a hosszú bajnoki szezon alatt sok minden megtörténhet.

Hogyan alakul a felkészülési időszak?

Az edzés program folyamatosan alakul ki, mivel az egyetemi csarnok programjaihoz is igazodnunk kell, de heti 10-12 edzés lesz január hónapban, de január 13-14-én Celldömölkön már elindulunk a saját szervezésű X. Student Comfort Kupán.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!