Igazi rangadó várt a sportbarátokat vasárnap délelőtt az ELTE Savaria Egyetemi Központ tornacsarnokába, ahol a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület látta vendégül a Haladás II. csapatát. A másodosztályú összecsapás pikantériáját az adta, hogy mindkét keretből több játékos is hiányzott a diákolimpia miatt. Emiatt a vendégek két, a felnőtt keretben számításba vett játékossal erősített és jól is kezdték a zöld-fehérek. Ezt követően Bodzer Attila tanítványai megrázták magukat és több pontos előnyre tettek szert, amit megőriztek a szett végéig.

A második játékrészt a SzoESE irányította, hiába próbálta megnehezíteni a dolgukat a Haladás, nem volt esélye az egyenlítésre. Az utolsó szettre aztán minden játékosnak lehetőséget biztosítottak az edzők, de a játék képe már nem változott. Magabiztos teljesítménnyel múlta felül a SzoESE együttese a Haladás II. számú csapatát. Ezzel a sikerrel a hazaiak megerősítették 4. helyüket a tabellán.

Bodzer Attila a SzoESE vezetőedzője: Nagyon örülök, hogy a lányok azt nyújtották, amit megbeszéltük a találkozó elején. Rendkívül pontosan játszottak és szinte hiba nélkül röplabdáztak. Igyekeztünk arra is figyelni, hogy mindenki pályára lépjen, gyakorolva az előttünk álló feladatokra.

Petre Mircea Antonio a Haladás II. vezetőedzője: Sajnos a kezdőcsapatunk hiányát megéreztük és nem tudtuk őket megfelelően pótolni. Bíztam benne, hogy jó játékkal rukkolunk ki, azonban ez nem sikerült. Sajnos nem értem mitől esünk szét mentálisan, annak ellenére, hogy az első két szettet jól kezdtük. Ezen kell dolgoznunk, hogy elhiggyék ezek a lányok többre képesek annál, amit mutattak.

 

SzoESE – Haladás II.
3-0
(25-14, 25-21, 25-17)

SzoESE: Varga N., Salzmann Sz., Nagy J., Kiss L., Halmosi N., Gulkai Zs., Bozzai E., Börzsönyi Sz., Wurst A.
Vezetőedző: Bodzer Attila

Haladás II.: Mándli Zs., Dabronaki E., Ferencz N., Molnár M., Varró D., Horváth K., Horváth D., Dancsecs N.
Vezetőedző: Petre Mircea Antonio

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!