Mozgalmas hétvége van a Swietelsky-Haladás VSE futsalosai mögött, hiszen 5 korcsoportos gárdájuk is pályára lépett. Az U20-as és az U17-es csapat soron következő bajnoki mérkőzésükön kellett helyt állniuk. A szombathelyiek ezúttal az ELTE-BEAC otthonát szerették volna bevenni. A fővárosi derbin az idősebb generáció tagjai két vereséget követően bebizonyították, hogy komolyan kell velük számolni és magabiztosan nyerték a rangadót, amelyen 9 gól esett. Az U17-es korosztálynak viszont nem sikerült begyűjteni a bajnoki pontokat, miután mezőnyben egyenrangú ellenfélnek bizonyultak, azonban a kapu előtti határozatlanságuk miatt 5-2-es arányú vereséget szenvedtek

ELTE-BEAC U17 – Swietelsky-Haladás VSE U17  5-2
ELTE-BEAC U20 – Swietelsky-Haladás VSE U20  3-6

*

Az utánpótlás számára kiírt Vas megyei futsal torna is véget ért. A 15 évesek Oladon léptek pályára, ahol két fordulót is rendeztek. A zöld-fehérben játszó szombathelyiek remek teljesítménnyel rukkoltak ki és ennek megfelelően duplán örülhettek, hiszen a végelszámolásnál az arany és az ezüstérem is a Haladás nyakába került. A Haladás A-csapata 14 győzelem mellett egyszer döntetlent ért el, míg a második helyre a B-jelű együttes került, akik 9 győzelem mellett 1 döntetlent és 5 vereséget mutattak fel. Egyéni elismerésben sem volt hiány, hiszen az A-csapatot erősítő Márovics Dávid 26 gólt szerzett, így a csoportban kiérdemelte a gólkirályi címet is.

*

Vasárnap az U13 korosztályon volt a sor, akik szintén a Vas megyei futsal bajnokságban voltak érdekeltek. A gyerekek hasonlóan az idősebb generációhoz megnyerte csoportját 11 győzelem mellett 1 döntetlent számlált az A-jelű csapat. A B-jelű alakulat pedig az 5. helyen végzett 3 győzelemmel 2 döntetlennel és 7 vereséggel. A csoport gólkirálya Vincze Bálint lett 31 találattal.

*

Négyből három mérkőzést nyert meg a Haladás U11-es csapata. A Vas megyei futsal bajnokságának soron következő napján remekül teljesített. Egyedül az Illés Akadémia fiataljaival nem bírtak Vidák Balázs és Öreglaki Norbert tanítványai. Ennek ellenére nincs okuk szégyenkezni, hiszen mindent megtettek a fiatalok.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!