Szombaton az időjárás miatt – játékvezetői döntés alapján – elmaradt a Budapest Honvéd – Videoton FC bajnoki labdarúgó mérkőzés. Ennek ellenére nem maradt “műsor nélkül” a stadion, hiszen a szurkolók egy része a kijárathoz vonult és megdobálta az ellenfél csapatbuszát.

Vasárnap a fehérvári klub honlapján megjelentett egy közleményt:
“Mint ismert, szombat este a Budapest Honvéd – Videoton FC bajnoki játékvezetői úgy döntöttek, hogy a Bozsik Stadion talaja alkalmatlan a játékra, így a mérkőzés elmaradt.

A helyszínről való távozáskor ismeretlen tettesek pirotechnikai eszközökkel megtámadták csapatunk buszát, melyen a játékosok és a szakmai stáb tagjai tartózkodtak. Személyi sérülés nem történt, de a Vidi-buszban anyagi kár keletkezett, ezért várhatóan rendőrségi feljelentést teszünk.

Sajnáljuk, hogy a mérkőzés helyett így alakult az este, ez mind elkerülhető lett volna akkor, ha – ahogyan azt klubunk jelezte – már az elmúlt napokban döntés születik a találkozó sorsáról.”

A Kispest-Honvéd szurkolói Facebook-oldalára felkerült egy videó is, amelyet később töröltek. Azonban amit egyszer feltöltenek a világhálóra, az többé le nem kerülhet onnan.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!