A Vas Vármegyei II. osztályú labdarúgó bajnokságokban a 24. fordulót rendezték meg. Mindkét régióban akadtak érdekességek, de a legtöbb izgalom egyértelműen az északi régióban van. 

Jegyzőkönyvek, tabella

Fordulatos meccset nyert meg az Ikervár a Gyöngyöshermán ellen, míg az éllovas Újperint hazai pályán veszített pontokat a Körmend ellen. Kihasználta az Egyházasrádóc botlását a Bajánsenye, ráadásul egy meccsel kevesebbet játszva vezetnek riválisuk előtt 1 ponttal. A Szentpéterfa Jákon aratott magabiztos sikert, míg a Telekes gárdája Tanakajdról térhetett haza 3 ponttal.

Jegyzőkönyvek, tabella

Minden játéknapra jut egy-egy meglepetés az északi körzetben. Ezúttal a listavezető Pecöl botlott meg a tabella alján található Kőszeg ellen, míg a Lukácsháza Bozsokon kapott ki. Kihasználta ezt az elmúlt időszakban több vereséget is felhalmozó Gérce alakulata, így nehéz lenne megtippelni, hogy a végén kinek a nyakába akasztják az aranyat. 6 fordulóval a vége előtt lassacskán a 3 éllovas mögé lopózott a Kemenesalja, ezúttal a Spari ellen sikerült begyűjteniük a 3 pontot. A 24. játéknapon akadtak szoros derbik is, az Uraiújfalu 1 góllal tudta legyőzni a sereghajtót, míg az Alsóújlak szintén 1 góllal bizonyult jobbnak a Bobánál. Újabb pontszerzést könyvelhetett el a Répcelak gárdája, a látottak alapján akár a 3 pont is reális lett volna számukra Szelestén.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!