ITT már olvashattak összefoglalót a dr. Vincze Balázs által szervezett utánpótlás-verseny 1. napjáról, most nézzük, mi történt a szombathelyi pólósokkal a torna 2. napján!

Gortva Zoltán edzőtől megtudtuk, hogy a csütörtök délelőtti, Sopron elleni AVUS-meccsen szoros emberfogással, lefordulásokkal és megúszásokkal tudott érvényesülni az aligátorok akarata, és így sok gólt is sikerült szerezniük.
Az AVUS simán hozta ezt az összecsapást és még a legjobbjaikat is pihentetni tudták, a végeredmény: AVUS – Sopron 16-3.

 

 

 

 

A csütörtök délutáni összecsapáson a kecskemétiek odatették magukat, dicséret illeti őket, hiszen jól szerepeltek még a szoros emberfogás ellen is. A balkezes játékosuk szép gólokat lőtt az elején, aztán a 2. félidőben az AVUS kijött, zónázott, és gólokkal büntette a vendégek hibáit. A vége: AVUS – Kecskemét 10-6.

 

A meccs utáni értékelést ezúttal is Gortva Zoltántól kértük.
– Ekler Zsombor és Antoni Barnabás kapus nagyon szépen teljesített ezúttal is. Tudjuk, hogy a BVSC, az Újpest, a Szolnok még előbbre tart nálunk, viszont már most megállapíthatjuk, hogy hasznos volt a torna számunkra, hiszen az 5 métereseket és a blokkolásokat is tudtuk gyakorolni. Kellett az ügyesség is, sikerült jól alkalmazkodnunk a megváltoztatott szabályokhoz – fogalmazott az AVUS 15 éves fiataljainak edzője.

A pénteki program: 10 órakor az 5-8. helyért játszanak egymással a csapatok, majd 11 órakor az elődöntők következnek, az AVUS a BVSC ellen száll majd vízbe. Délután pedig következnek a helyosztók: 14 órakor a 7-8. helyért, 15 órakor az 5-6. helyért, míg 16 órakor a bronzmérkőzés következik a 3-4. helyért, aztán 17 órakor jön a döntő meccs, ahol a legjobbak eldöntik, ki távozhat Szombathelyről az aranyéremmel.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!