A Vas Megyei III. osztály hétvégi küzdelmei nem okoztak problémát az éllovasoknak, nem termett sok babér azonban a kiesés elől menekülő együttesnek. 

Vas Megyei III. o. Szombathelyi csoport 17. forduló 

A Sorkifalud nem csak győzelme miatt nagy nyertese a fordulónak, hanem mert az őket üldöző nárai és toronyi együttes döntetlent játszott egymással, így tovább nőtt az előnyük a táblázaton. A sereghajtó egészen jól tartotta magát a Bucsu otthonában, még a vezetést is megszerezték a gyöngyösfalusiak, de végül nem sikerült pontot szerezniük a hétvége során, így továbbra is 1 egységgel szerénykednek a tabella utolsó helyén.

Vas Megyei III. o. Körmendi csoport 24. forduló

Már a 24. játéknapjához érkezett a körmendi régió, ahol 4 csapat is harcban van még a bajnoki címért, és egyik sem hibázott a hétvége során. A Telekes, a Gersekarát, a Csörötnek valamint a Vasalja is begyűjtötte mindhárom bajnoki pontot. A tabelláról teljes egészében elmondható, hogy szoros küzdelem zajlik minden egyes pozícióért, csak a sereghajtó Csákánydoroszlónak nincs esélye feljebb lépni pár helyezéssel.

Vas Megyei III. o. Sárvári csoport 21. forduló 

Az tabella első 8 helyén található együttesek közül csupán a Sótony szenvedett vereséget, az összes többi együttes begyűjtötte a bajnoki pontokat a hétvége során. Ebből következik, hogy a maradék 7 együttesnek nem igazán volt szerencsés ez a játéknap, de nem minden mérkőzés volt egyértelmű. A listavezető Kemenesmagasi például hátrányból fordított a sereghajó Nemeskocs otthonában.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!