Rendkívül érdekes, ugyanakkor mindenképp dicséretes ösztönző rendszert találtak ki Celldömölkön. A tehetséges fiatal labdarúgókat díjazták, ezzel elismerve a jövő nagy tehetségeit.

Zsoldos Dominik február legjobb utánpótlás játékosa lett

Balhási István utánpótlás szakosztályvezető valamint Szép Tamás, a felnőtt csapat kapusa adták át a díjakat a tavaszi szezonban kiemelkedő teljesítménnyel kirukkoló játékosoknak. Zsoldos Dominik a február, míg Czinzek Ákos a március hónap legjobb labdarúgójává választotta a CVSE vezetői.

Március hónap legjobbja Czinzek Ákos a csapat egyik oszlopos tagjával, Szép Tiborral állt össze egy kép erejéig

Az egyik díjat a Répcelak, a másikat a Sárvár elleni mérkőzés előtt adták át. Az utánpótlásvezetés 2018 tavaszán döntött úgy, hogy a korosztályos fiatalokat ezzel az elismeréssel serkentik a még intenzívebb edzésre és a mérkőzéseken a jobb játékra. A picik ezután mindig kikísérik a nagyokat a mérkőzéseken, ezzel is elmélyítve a csapaton belüli összetartozást.

Ez a kezdeményezés egyébként mindenképp dicsérendő, hiszen megyei szinten egyre kevesebb gyermek választja a labdarúgást a falvakban, valamint a kisebb városokban is. Ezzel a lépéssel még vonzóbbá lehet tenni ezt a csodálatos labdasportot a következő generáció számára.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!