A kétszeres fedettpályás szenior Európa-bajnok madridi sikereiről ITT már írtunk, ezúttal ausztriai versenyéről olvashatnak.

A múlt hétvégén Ausztria 10 km-es országos bajnokságán és nyílt nemzetközi versenyén indult a Szombathelyi Dobó SE kiváló gyaloglója, aki 54 perc 54 másodperces időeredményével W50-es új országos csúcsot gyalogolt, ezzel pedig az abszolút női 3. helyet, valamint a nemzetközi 1. helyet szerezte meg.

 

 

– Ez egy nagyon jó edzőverseny volt a 20 km-es távú Országos Bajnokság előtt. Nagyon örülök, hogy idén az első 10 kilométeremen közel két azonos 5 km-es időt mentem. Ugyancsak boldogsággal tölt el, hogy eddig 8 km-nél mindig elfáradtam, most pedig még 10 km után is vittek a lábaim, így levezetésként még 2 km-t beleterheltem – írta közösségi oldalán az újabb sikerről beszámoló Bodorkós-Horváth Katalin.

A szombathelyi távgyalogló legközelebb tehát a 20 km-es magyar bajnokságon indul, ezt április 22-én Békéscsabán rendezik, majd május közepén következik a spanyolországi Alicantében rendezendő Európa-bajnokság, ahol május 18-án a 10, május 19-én pedig a 20 km-es távon is starthoz áll Bodorkós-Horváth Katalin.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!