A Vas Megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságok valamennyi régiójában születtek érdekes, és meglepő eredmények a hétvége során, lássuk az eredményeket. 

Vas Megye II. o. Szombathelyi csoport 23. forduló

Két sorozat is tovább íródott a hétvégén ebben a régióban, a Csepreg továbbra is gőzerővel robog, az sem töri meg a játékosok lendületét, hogy tavasszal minden mérkőzésükön idegenben kell pályára lépniük. A másik ilyen sorozatnak a tulajdonosai már kevésbé örülhetnek, mivel a Gencsapáti zsinórban az ötödik mérkőzését veszítette el, ami azért is érdekes lehet, mivel a mögöttük álló tápláni csapat óriási bravúrt hajtott végre a hétvégén, és idegenben győzte le a második helyen álló Balogunyom gárdáját. A balogunyomiak számára lehet, hogy ezzel minden remény elszállt a bajnoki aranyérem megszerzésére.

Vas Megyei II. o. Körmendi csoport 25. forduló

Az első és a második helyezett csapat találkozott egymással a hétvégi játéknapon, és a várakozásoknak megfelelően igencsak feszült és izgalmas mérkőzés kerekedett az ütközetből. Végül hiába a hazai pálya, a Szarvaskend nem tudta tartani a körmendiek támadóját, Velekei László mesterhármasával 2:3-ra a Körmend VSE együttese nyerte a rangadót, és ha elmaradt mérkőzését megnyeri, át is veszi a vezetést a tabellán. Ugyan a harmadik helyért 5 csapat is nagy versenyben áll még ebben a régióban, a Magyarszecsőd csak magának köszönheti, hogy nem állnak stabilan a két éllovas mögött, hisz legutóbbi 4 mérkőzésükön vereséget szenvedtek, és ez a 12 pont nagyon hiányozhat nekik a végelszámolásnál.

Vas Megyei II. o. Sárvári csoport 21. forduló

A forduló rangadóján a listavezető Kemenesalja fogadta az elmúlt időszakban nem túl fényesen szereplő Bük gárdáját. A mérkőzést szinte végig a kezében tartotta  hazai együttes, és végül erődemonstrációt tartva 4:2-re meg is nyerte a találkozót. A bükiek számára nagyon úgy fest, hogy marad a bronzérem ebben az esztendőben. Tovább tart a sitkeiek vesszőfutása, akik ezúttal a második helyen álló Gérce ellen szenvedtek vereséget hazai környezetben, ráadásul két játékosukat is kiállították. Nagy meccset játszott egymással a Püspökmolnári és a Mersevát is, ám hiába szereztek vezetést a vendégek, a molnári fordítani tudott és begyűjtötte mindhárom bajnoki pontot.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!