Kőkemény összecsapásoknak ígérkezett a Minnesota-Houston és az Utah-Oklahoma párharc is, azonban a legutóbbi játéknapon nyoma sem volt ennek. A Jazz és a Rockets is magabiztosan nyert közel 20 ponttal – ami a rájátszások esetében több, mint megnyugtató előnyt jelent.

Hiába volt egyeduralkodó a palánk alatt a Wolves centere Towns, ezúttal sokkal kevesebb támogatást kapott társaitól, így nagyon magára maradt a magasember. Ennek ellenére még az első félidő végén vezetett a hazai alakulat, majd jött a Harden-Paul páros és a következő negyedet 50-20 arányban húzta be a Rockets, ezzel pontot is téve a találkozó kimenetelére.

Minnesota Timberwolves – Houston Rockets 100-119
A párharc állása: 3-1 a Rockets javára.

 

Egyénileg kevés hibát lehet felfedezni az Oklahoma City játékában. George 32/6 pontot szórt, Westbrook 23 pontja mellé 14 lepattanót is szedett, de ez is kevésnek bizonyult. Carmelo Anthony testesíti meg a probléma fő okát, aki a legutóbbi mérkőzéseket botrányosan játszik. Ez a teljesítmény néhány társára is átragadt és gyenge dobószázalékot produkálnak – főleg a hárompontos vonalon túlról. Mindeközben a Jazz kosarasai palánk közeléből és távolról is ontották a kosarakat – megérdmelt győzelemhez segítve ezzel a Jazz-t.

Utah Jazz – Oklahoma City Thunder 113-96
A párharc állása: 3-1 a Jazz javára.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!