Graziano Pellé labdarúgó korábban megjárta a Feyenoord és a Southampton együttesét, mielőtt 2 évvel ezelőtt Kínába igazolt.

Az olasz támadó – aki hazája válogatottjának mezét is többször magára ölthette már – csinos barátnőjét is magával vitte az ázsiai kalandra, akivel több mint 6 éve alkotnak egy párt, a dolog apropója pedig, hogy egy magyar lányról van szó.

 Varga Viktória korábban már elmesélte, hogy hogyan ismerkedtek meg a most 32 éves csatárral, eleinte nem tartotta szimpatikusnak, ám Pellé addig addig udvarolt neki, amíg beadta a derekát Viki, aki egyébként még csak 22 éves.

A napokban nem rég az RTL Klub fókusz című műsorában tűnt fel a modellként dolgozó hölgyemény, és elmondta, nagyon élvezi a kínai légkört.

“Mi Csinanban élünk, ami Pekingtől másfél órára van vonattal. Ez egy hatmilliós város, ami ott egy falu. Ez egy kaland, nem kell örökre ott lennünk, szóval bulis az egész”

Ráadásul a nyarat is szabadon tervezheti a párocska, mivel Olaszország válogatottja nem jutott ki a labdarúgó világbajnokságra, így lesz lehetőségük a pihenésre.

 A Santung Luneng játékosaként egyébként Pellé heti 300 ezer fontot, vagyis nagyjából 105 millió forintot keres a sportoló, nem csoda, ha a magyar modellnek tehát nincs panasza a jelenlegi helyzetére.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!