Az elején ugyan döcögött a játék, de aztán jó ritmusban, bátran játszva, sok gólt szerezve magabiztosan tartotta otthon mindkét bajnoki pontot az SZKKA. Schneider Éva 13 góllal lett a mezőny legjobbja!

 

 

Swietelsky-SZKKA – Győri Audi ETO KC U18 37-29 (19-14)

SZKKA: Schneck Réka, Mayer Maja, Horváth Petra 4, Virág Noémi 4, Schneider Éva 13/5, Tákács Krisztina 2, Takács Bianka 1, cserék: Jurik Petra, Pálinkás Viktória, Szendrei Barbara 8, Smid Eszter 3, Bozzai Zsófia 1, Szuhogyi Laura 1.

 

 

– Igaz, hogy rosszul kezdtünk, de nem engedtük el olyan távolságra, ami esetleg gondot okozott volna. Tudtuk, hogy nehéz meccs lesz, hiszen sok tehetséges fiatallal álltak fel, de szerintem végig kontrolláltuk a mérkőzést. Az első félidő végére helyre állt a rend, aztán már nem volt kérdéses, hogy kié lesz a 2 pont. Sok gólt lőttünk, voltak hullámvölgyeink meccs közben és egy kis teher is volt rajtunk, hiszen minél hamarabb zsebünkben akartuk érezni a bronzérmet, ehhez pedig nyerni kellett. Sikerült és ez a lényeg – nyilatkozta a klub honlapjának a meccs után Józsa Krisztián.

Két meccs van hátra a bajnokságból, de már a zsebében érezheti a bronzérmet a szombathelyi csapat, hiszen a 4. helyen álló Kozármisleny ugyan utolérheti még pontszámban Józsa Krisztián csapatát, ám az egymás elleni eredmény akkor is az SZKKA-nak kedvezne.

 

 

A rövid pihenő után szerdától készülnek a lányok a Gárdony elleni vasárnapi meccsre, és, mint megtudtuk, Mayer Majáék szeretnék azt és az utolsó fordulóban, a Szekszárd elleni  összecsapást is megnyerni!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!