– Nagyon nehéz párharcra számítunk. Tudjuk melyek a ZTE erősségei és gyengeségei. Biztos vagyok benne, hogy nem lesz sétagalopp, de az első es legfontosabb dolog, hogy bejussunk a legjobb 4 közé! Most csak ez a cél lebeg egyelőre a szemünk előtt. Remélem a csarnokban igazi “playoff-hangulat” lesz és együtt sikerül egy nagyon jó eredményt elérnünk – fogalmazott a klub honlapjának nyilatkozva a negyeddöntőre készülő Váradi Benedek.

 

A sárga-feketék Vezérszurkolója szerint, amennyiben a saját játékát játssza és jó ritmusban, kiváló dobószázalékkal veszik célba a zalai kosarat, akkor nem lehet gond.

– A negyeddöntő első felvonásától természetesen hazai győzelmet várok! Személy szerint jobban szerettem volna, ha Pécset kapjuk, viszont ez nem kívánságműsor, hanem kőkemény párbaj. A rivális ZTE többször bebizonyította idén, hogy tud meglepetést okozni. Ha a saját játékunkat játsszuk és hozzá még jó százalékkal is dobunk, akkor elmarad az egerszegi meglepetés. Remélem mindenki átérzi a mérkőzés súlyát és minél több Falco szurkoló kilátogat az Aréna Savariába – fogalmazta meg várakozásait a vezérszurkoló.

A Falco – ZTE összecsapás 18.30-kor kezdődik az Aréna Saváriában. Amennyiben nem tud kimenni szurkolni, nálunk megnézheti ÉLŐben a meccset.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!