A Vas Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság a 28. játéknapjához érkezett, úgy tűnik a bajnokság vége előtt pár fordulóval a dobogósok kiléte már eldőlt, de izgalmas csata lehet még a 4. pozícióért, valamint az egyik kieső kiléte is kérdéses.

Vasszécseny SE – Szentgotthárd VSE (2018.05.19, 17:30)
Az előző fordulóban csúnya kiütésbe beleszaladó újonc ezúttal hazai környezetben javíthat a Celldömölk ellen pontot szerző Szentgotthárd ellenében. Igazi ki-ki mérkőzésnek ígérkezik, mindkét együttesre jellemző a csapongó szereplés, nem tudni ezúttal melyik arcukat mutatják a felek, egy döntetlen sem lenne meglepő.

Jánosháza VSE – Répcelaki SE (2018.05.19, 17:30)
Az elmúlt fordulóban Vasváron vendégeskedő hazaiak nyugodtan építhetnek a második félidőben mutatott játékukra, pláne saját közönségük előtt. A répcelakiak ugyan uralták a Lukácsháza elleni mérkőzést, de a helyzetkihasználás és a mutatott játék így is hagyott kívánni valót maga után. Háromesélyes találkozó, igazi rangadónak ígérkezik a negyedik helyért folytatott csata szempontjából.

Sárvár FC – Kőszegi FC (2018.05.19, 17:30)
A listavezető természetesen ismét toronymagas esélyesként lép pályára hazai környezetben a tabella hátsó felében szerénykedő Kőszeg ellen. Nagy meglepetés lenne, ha nem tartanák otthon mind a 3 pontot, méghozzá fölényesen.

Vép VSE – Egyházasrádóci SE (2018.05.19, 17:30)
A vépiek számára még reális cél lehet a 8. hely elérése a bajnokság végére, azonban ehhez mindenképpen le kellene győzniük aktuális ellenfelüket a hétvégén, akik éppen ebben a pozícióban állnak jelenleg. Kemény belépőkre és parázs hangulatra lehet számítani a két együttes összecsapásán.

Celldömölki VSE – Rábapatyi KSK (2018.05.19, 17:30)
A múltheti pontvesztés után most dupla motivációval lép pályára a Celldömölk saját közönsége előtt, mivel Szentgotthárdon nem működött jól a helyzetkihasználás, így a hétvégén biztosan odafigyelnek ezekre a játékszituációkra a hazai futballisták, ráadásul ehhez éppen optimális ellenfél következik nekik.

Lukácsháza SE – Király SZE (2018.05.19, 17:30)
Csak a rossz tavaszi kezdésének köszönheti a Király SZE, hogy nem harcolhat előkelőbb helyekért a bajnokságban, utóbbi hetekben mutatott formája azonban bizakodásra adhat okot a vendégeknek. A hazaiak az elmúlt fordulóban úgy nyertek rangadót Répcelakon, hogy igazán nem sok közük volt a mérkőzéshez, így ezúttal hazai pályán egy jobb játékkal újra összejöhet a siker, ami a negyedik hely szempontjából fontos lehet számukra.

Ikervár FC – Körmendi FC (2018.05.20, 17:30)
A másik újoncot is megérintette a kiesés szele, így minden pontért meg kell küzdeniük, főleg hazai környezetben, még akkor is, ha az egyik éllovas látogat hozzájuk a hétvégén. A körmendiek számára a gyengébb szereplés ellenére is meglesz a bajnokság végén a bronzérem, ám ehhez Ikerváron győzniük kell.

Rum KSC – Vasvár VSE (2018.05.20, 17:30)
Kemény ütközetre lehet számítani a hétvégén Rumban. A hazai csapat jó formában várja a találkozót, a kiesés már csak kisebb csodával érheti el őket, így mondhatni felszabadultan játszhatnak. A vendégekre is igaz, hogy jó eredményeket produkálnak az elmúlt időszakban, azonban főleg saját közönségük előtt erősek. Kemény belépőkből itt sem lesz hiány, mindkét együttesre jellemző a harcias hozzáállás.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!