A Vas Megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságokban is pattogott a labda a hétvége során. Lássuk, milyen eredmények születtek az egyes régiókban. 

Vas Megyei III. o. Szombathelyi csoport 25. forduló 

Meglepetésből nem volt hiány a 25. játéknapon, hisz a listavezető Nárai vereséget szenvedett Perenyében, de így is bajnoki címet ünnepelhettek a mérkőzés után, hisz az őket üldöző Oszkó-Győrvár együttese is kikapott Toronyban, így az utolsó fordulóban már nem lesz kérdés, hogy ki nyeri a szombathelyi csoport küzdelmeit. Nem ez volt az egyetlen érdekes eredmény a hétvége során, sereghajtó Gyöngyösfalu megszerezte idei második győzelmét a szintén nem túl fényesen szereplő Vasasszonyfa ellen.

Vas Megyei III. o. Körmendi csoport 34. forduló 

A listavezető nem lépett pályára a hétvégén a körmendi régióban szabadnap miatt, így a múltheti megnyert rangadó után, most tovább zárkózhatott a telekesi együttes. A forduló meglepetése, hogy az Alsószölnök megverte az ötödik helyen álló rábagyarmati gárdát. A Pankasz ezt kihasználva feljött a tabella negyedik pozíciójába, de innen előrébb már nem nagyon mehetnek, mivel 8 pont a lemaradásuk a bronzérmessel szemben.

Vas Megyei III. o. Sárvári csoport 29. forduló 

Nagyon magabiztos győzelmet arattak az éllovasok a 29. játékkörben. Gólzáporos mérkőzésekből nem volt hiány ebben a fordulóban. Kisebb meglepetés, hogy az Ostffyasszonyfa nem tudta legyőzni hazai környezetben a Bő együttesét, igaz, a végén a döntetlennek is örülhettek, hisz már 25 perc után 3:1-es hátrányban voltak, és csak a hajrában lőtt két góllal tudták megszerezni az egyik bajnoki pontot, ezzel pedig lekerültek a dobogóról.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!