Noha csak pénteken hirdet szűk keretet Sztojan Ivkovics szövetségi kapitány, már most tudni, kiket hívott be a ma kezdődő kecskeméti összetartásra – írja a falcokc.com. 

A magyar férfi kosárlabda válogatott két fontos világbajnoki selejtezőt játszik, Sztojan Ivkovics szövetségi kapitány csapata június 28-án 20.30 órától Pristinában a házigazda Koszovó válogatottjával csap össze, majd július 1-én 20 órától, Budapesten a Tüskecsarnokban Litvánia lesz a mieink ellenfele – írja a kosarsport.hu.

A válogatott Kecskeméten készül, ám a kerethez csak szerdán csatlakoznak a bajnoki döntőben érintett, és a válogatottba is meghívót kapó játékosok.

A szövetségi kapitány kijelölte a selejtezőkre készülő bő keretét: Perl Zoltán, Govens Darrin, Váradi Benedek, Tóth Norbert, Vojvoda Dávod, Kovács Péter, Eilingsfeld János, Ruják András, Wittmann Krisztián, Ferencz Csaba, Hanga Ádám, Allen Rosco, Keller Ákos, Karahodzic Kemal, Molnár Márton, Golomán György, Pongó Marcell, Horti Bálint, Benke Szilárd, Filipovity Marko.

Sztojan Ivkovics pénteken ismerteti a szűkített keret névsorát.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!