A kellemes nyári idő nemcsak a kikapcsolódásra, hanem a ház körüli teendőre is remek lehetőséget biztosít. Ha a szabadidős tevékenységünkben főszerepet játszik a barkácsolás, esetleg a családi házban szükséges elvégezni a szokásos javításokat, felújításokat, akkor célszerű alaposan felkészülni.

A 21. században már nincs lehetetlen, hiszen minden problémára akad megoldás. Miért lenne ez alól kivétel a faipar vagy épp a barkácsolás? Ha maximalisták vagyunk, szeretnénk szakértők segítségét igénybe venni, akkor a Kozma Szerszámáruház a legjobb választás, ahol ez a nyár a barkácsgépekről szól. Legyen szó otthoni szabadidős használatról vagy profi kisipari gépekről, itt mindent egy helyen megtalál.

Ami pedig a kedvezmények mértékét illeti, nem fog csalódni a vásárló, hiszen a Bosch kis barkácsgépektől kezdve egészen a Bernardo faipari gépekig hatalmas választékkal és pénztárcabarát árakkal várják a vásárlókat a Kötő utca 30. szám alatt található telephelyen.

Fontos információ, hogy az eszterga-, tömbhasító-gépekre és a szalagfűrészekre is 20 százalék körüli akcióval kedveskednek, amelyekre 1 valamint 1+2 év garanciát biztosítanak. Továbbá az eladótérbe új, széles választékkal rendelkező Bosch tartozékok is kerültek, ezzel kiszolgálva a vásárlók igényeit.

– Emellett odafigyelünk arra is, hogy elérhető áruhitelt biztosítsunk meglévő és leendő ügyfeleinknek – mondta Kozma Norbert üzletvezető. A Cofidis áruhitelnek köszönhetően július 16-tól augusztus 21-ig 6 hónapos futamidőre 0 százalékos kamatmentes részletre megvásárolható a Bernardo család összes faipari gépe. Ezt követően szeptember 30-ig bezárólag 20 hónapos futamidőre vásárolhatják meg ügyfeleink az eszközöket, szintén kamatmentes részletfizetési lehetőséggel.

Aki tehát hódolna barkács szenvedélyének, felújítana, javítana, esetleg komolyabb terveket valósítana meg, amelyhez professzionális faipari gépekre van szüksége, azok számára kiváló választás a Kozma Szerszámáruház. Itt nemcsak az árak kedvezőek, hanem a szakértő eladók, családias légkörrel várják a vásárlókat.

Kozma Szerszámáruház
9700 Szombathely, Kötő utca 30.
Telefonszám: +36 (94) 324-196

https://www.kozmaszerszam.hu
E-mail cím: [email protected]

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!