Nem mindennapi helyszínen spinningeltek a Szombathelyi Tekergők egyesület tagjai. A Balaton-partot mindenképpen megilleti a különleges jelző. Nem szokványos szabad ég alá vinni egy spinning versenyt, főleg nem stégre, ennek ellenére kiváló szervezés mellett rendezték meg a jubileumi 10. Spinipa Maratont, amelyre több csapattal érkeztek a Szombathelyi Tekergők. Szabó Gergely az egyesület vezetője is részt vett az embert próbáló megmérettetésen.

Szabó Gergely (fehér sapkában) is taposta a pedálokat

– Tizenegy csapat érkezett a versenyre, ebből kilenc vegyes összeállítású volt, ehhez két hölgykoszorú csatlakozott még. Minden team nyolcfős volt. Kitétel volt még, hogy minden csapatban a létszám szerint minimum fele női versenyző legyen. Alaposan kitettek magukért a szervezők – emlékezett vissza Szabó Gergely.

Abban is egyetértettek a versenyzők, hogy nagyon szeretik az ilyen megmérettetéseket, mert remekül szolgálja a csapatépítést és közben sok sportembert ismerhetnek meg. A maratont délután 2 órától kezdték a bringások és eredetileg éjfélig tartott volna, azonban az időjárás közbeszólt. Este 10 órakor megérkezett a hidegfront, vele pedig a frissítő zápor.

– Két nagyon lelkes csapattal érkeztünk. Az első számúba mindig a régi tagok kerülnek be. Ide csak akkor tudunk betenni másokat, ha közülük valaki nem ér rá. A második csapatunkba pedig lelkes, motivált, bringázni szeretők jönnek. A helyszín pedig azért volt különleges, mert a Keszthelyi Városi Strand napozóstégje adott otthont, így elég nagy közönség előtt tekerhettünk. Szeretném megköszönni minden csapattársamnak a maximális küzdést és hogy ilyen jó társaságban tekerhettünk. Természetesen köszönet jár Mazsinak és Reninek is a nagyszerű rendezésért – zárt gondolatait Szabó Gergely.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!