A csütörtöki avató és átadóünnepséget követően pénteken az utánpótláskorú gyerekek, majd szombaton a felnőttek vették birtokba a pályákat. Az időjárás talán kicsit kedvezőtlen volt, hiszen a rekkenő hőségben nem volt egyszerű koncentrálni a játékosoknak, akik előtt megemeljük a kalapunkat, mert maximális bedobással játszottak.

Bizony nem volt elveszett labda szombaton sem a játékosok számára

A női és férfi párosok két pályán mérték össze erejüket és akadt bőven ismerős arc. Többen már visszatérő csapatként vettek részt az emléktornán. Az indulók között ott voltak korábbi és jelenlegi Haladás valamint Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület színeiben játszó röplabdázó. Elég csak Erdősi Gréta, Gulkai Zsófia, Koronczai Lilla, Horváth Mónika vagy épp Csóka Lili nevét említeni.

Sátoriné Tóth Zsuzsanna, a Haladás egykori játékosa, jelenleg a Szombathelyi Sportiskola utánpótlásedzője szintén pályára lépett

Az erősebbik nem képviselői között pedig igazi nagyágyúk indultak, hiszen Bodovics Árpád és dr. Szendrő Németh Tamás párosa valóban ütőképesnek bizonyult. Ráadásként ott volt a mezőnyben a Szombathelyi Sportiskola röplabda szakosztályának vezetője Bedőcs Gergely is. Ezúttal nem az instrukciókat osztotta, hanem a labdákat ütötte.

A családias hangulatú sportrendezvény utolsó napján, vasárnap a vegyes párosoké lesz a főszerep. A női-férfi összeállítású formációk mellett a MIX csapatok is pályára lépnek és koronázzák meg ezt a fantasztikus hétvégét. A példás összefogásból megálmodott és megvalósult pályákon méltó módon megemlékezve az egykori kiváló sportolóról Kovács Tiborról.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!