Ahogy azt korábban mi is megírtuk, a Malmö vezetőedzője úgy nyilatkozott a Videoton elleni párharc előtt, hogy jó barátja és honfitársa, Thomas Doll mindenről beszámolt neki a Videotonnal kapcsolatban, így megfelelően felkészültek a fehérvári csapat játékából.

Nos, a kiváló feltérképezés ellenére sem a Malmö jutott tovább, hisz a kinti 1:1-es eredményt követően itthon 0:0 lett a találkozó végeredménye, így a MOL Vidi FC jutott tovább, amellyel biztossá vált, hogy lesz csapatunk valamelyik nemzetközi kupasorozatban.

A Ferencváros német vezetőedzője azonban napokkal a mérkőzés után reagált azokra a sajtóvisszhangokra, miszerint ő a fehérváriak ellen dolgozott volna.

“Hallottam, hogy az utóbbi napokban a sajtóban titkos ügynökként emlegettek, úgyhogy szeretném tisztázni a helyzetet. A Malmö vezetőedzőjéhez, Uwe Röslerhez több évtizedes barátság fűz. Az NDK válogatottjában együtt futballoztunk, amikor huszonnyolc évvel ezelőtt a Maracana-stadionban három hármas döntetlent játszottunk Brazíliával, szobatársak voltunk a túrán. Az élet később messze sodort minket egymástól, hosszú ideig nem találkoztunk, ezek után teljesen természetes, hogy amikor a csapatával Budapestre érkezett, igyekeztünk időt szakítani egymásra. Ugyanakkor a Vidi elleni párharcról mindössze annyit beszéltünk, hogy Felcsút milyen messze esik Budapesttől.” – nyilatkozta Thomas Doll a Nemzeti Sportnak.

A német szakember aztán egy nyomós érvvel is alátámasztotta mondandóját.

“Komolyan gondolja bárki, hogy a mai világban, ahol az összes csapat összes meccse beszerezhető, ahol minden lényeges információ lekérhető a játékosokról, ahol minden klubnál megfigyelők dolgoznak, ott a Malmö szakvezetője két nappal a meccs előtt pont tőlem kér tanácsot? Hogy annak alapján állítja össze a csapatát, hogy mit mondok neki a Vidi balhátvédjéről? Nevetséges.” 

Nehéz lenne az alábbi állítással vitatkozni, a trollok azonban így is megtalálták a Fradi edzőjét.

Forrás: Trollfoci
Forrás: Trollfoci

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!