Szombathelyi Haladás – Mol Vidi FC 0-2 (0-0)

Haladás: Király – Habovda, Benes, Tamás, Bosnjak – Rácz, Jagodics, Jancsó (Daushvili 59′), Németh Má. (Reagy Ofusu 64′) – Funsho (Gaál 71′), Priskin.

Videoton: Kovácsik – Fiola, Vinicius, Juhász (Nikolov 77′), Tamás (Stopira 71′) – Nego, Hadzic, Pátkai – Hodzic, Kovács I., Scepovic.

90′ + 4′ – Vége a meccsnek, a hosszabbítás perceiben még Gaál ért el egy kapufát, de ez már nem osztott, nem szorzott. Maradt a 0-2, megérdemelten vittel el mindhárom pontot a címvédő. 

90′ – 3314 főnyi közönség előtt marad újra pont nélkül a Haladás, s ezzel a tabellán sem tudott előrelépni, sőt nőtt a pontszámbéli lemaradás.

81′ – Duashvili lőtt mellé.

75′ – Kicsit élénkebb lett a Hali játéka, de a kapura továbbra sem veszélyesek a zöld-fehérek.

69′ – Pátkai lehet, hogy eldöntötte a meccset, gyönyörűen csavart a kapu felső sarkába, 0-2!  

66′ – Újabb Hodzic lövés, most már eltalálta a kaput, de Király fölé tudta tenyerelni.

61′ – VEZET A VIDI! Ahelyett, hogy a Hali kapott volna sarokrúgást, a Vidi támadhatott, azán egy lecsorgó labdát Scepovic sodot Király kapujába, 0-1!

57′ – Ezekben a percekben lagymatag játék zajlik, a vendégek töbet kezdeményeznek, de kevés sikerrel, most épp Hodzic lőtt nagyon fölé.

51′ – Funsho tört kapura, miután megtréfálta Viniciust, egy az egyben vezethette rá a Vidi kapusára, de Kovácsik időben felszedte előle.

Szünet.

45′ – SZÜNET! Paprikás lett az utolsó néhány perc, de most pihenhetnek negyed órát a csapatok. Remélhetőleg helyzetekben és Hali-gólokban gazdag lesz a második félidő.

44′ – Mi maradt ki! Utolsó támadást a Haladás vezette, Vinicius mellől Priskin ugrott ki, de 14 méterről leadott kísérlete elkerülte a kaput, pedig Kovácsik is verve volt a csatár testcsele miatt.

42′ – Pátkai ugrott fel fejelni, azonban a tiltott testrészével ért hozzá. Kézzel próbálta Tamás mellől kapuba juttatni a játékszert. Sárga lapot kapott a középpályás.

41′ – Nagyon meleg volt a pite! Kovács indította Fiolát, aki az alapvonal közeléből lőtt középre. Scepovic-ot találta meg a labda, aki addig cselezett, amíg a védők felszabadítottak.

38′ – Ahogy közeledünk a játékrész hajrájához, úgy birtokolja többet a Vidi a játékszert. Azonban hiába minden erőfeszítés, nem tudnak helyzetet kialakítani.

31′ – Fiola nyújtott lábbal csúszott Jancsóra, megérdemelt sárga lapot kapott érte.

25′ – Németh Márió mentett szögletre, a pontrúgást hiába tekerte jól középre Kovács István szabadrúgás következik. Nego ugyanis fellökte Ráczot. Az ellenakciónál Priskint fülelték le lesen, határeset volt!

20′ – Nagy a küzdelem a pálya közepén, azonban a kapukra nagyon vigyáznak a védők. Királynak és Kovácsiknak nem kellett még bravúrt bemutatni.

13′ – Fiola lépett meg a jobb szélen, majd középre ívelt. Scepovic fejelt kapura, Király azonban hiába védett, már szólt a síp. Szabadrúgás kifelé – lökés miatt.

8′ – Priskin robbant be Németh Márió beadására, azonban a támadó jócskán a kapu mellé fejelte a játékszert. Biztató eddig a zöld-fehérek hozzáállása a mérkőzéshez.

7′ – Mindkét csapat óvatosan kezdett, a Haladás birtokolja a labdát, de csak a mezőnyben folyik a játék.

3′ – Kovács István beadását először kifejelték a védők, az ismétlést Juhász csúsztatta Király kapuja mellé.

1′ – A vendégek kezdték a találkozót!

Mezőkövesden már a 300. élvonalbeli mérkőzését játszotta Halmosi Péter, így emlékplakettet vehetett át a játékos Tóth Miklóstól és Vörös Csabától.

Az előzményekről ITT már olvashattak, most jöjjön a meccs!

16.55 – Jó napot és zöld-fehér gólokban gazdag sportélményt kívánok mindenkinek!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!