Az átigazolás előzményeiről ITT már írtunk, ezek után ma, miután a spanyol élvonalban szereplő Movistar Estudiantes hivatalosan bejelentette a honlapján, Perl Zoltán távozását, a szombathelyi klub is megerősítette, hogy Zozó újra sárga-fekete mezben folytatja.

– Örömhírről tájékoztathatom a sportszerető szombathelyi közvéleményt. Mivel spanyol klubjában nem kapott elég szerepet, november közepe óta folyamatosan egyeztettünk Zozóval az esetleges hazatérésről, majd január elején – az ügynökével tárgyalva döntött úgy, hogy ismét Szombathelyen, újra a Falcónál folytatja. Gyorsan megegyeztünk, mert hazavágyott lokálpatriótaként. Nagy boldogság számunkra, hogy a nevelőegyesületét választotta a több aktuális lehetőség közül – nyilatkozta a klub hivatalos weboldalának Gráczer György, a Falco KC ügyvezetője.

Időközben az Estudientestől már megérkezett a játékengedély is, így Zozó – a hazai szurkolók örömére – január 26-án, a Paks ellen már pályára is léphet az Aréna Saváriában.

Zozó az aktuális fél évre és a 2019/2020-as teljes szezonra állapodott meg a klubvezetéssel. Megtudtuk, hogy további játékosmozgás nem lesz a Falcónál.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!