A Genoa egymillió eurót fizet az MTK-nak Schäferért, aki péntek reggel esett át az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon. A futballista átigazolását a két klub várhatóan szombaton jelenti be – írta az nso.hu.

Az egykor Szombathelyen nevelkedett Schäfer a 2016–2017-es idényben mutatkozott be az NB I-ben, akkor két találkozón játszott, majd az előző kiírásban 28 bajnokin szerepelt az NB II-ben, a jelenlegi évadban pedig 14 meccs jutott neki az első osztályban, s egy gólt szerzett.

Schäfer előtt legutóbb Tőzsér Dániel légióskodott magyarként a Genoában, korábban Rudolf Gergely és Détári Lajos is volt a klub játékosa, míg a városi rivális Sampdoria utánpótlásában jelenleg is találunk magyart, a kapus Hutvágner Gergely személyében.

Az nso cikkéből az is kiderül, hogy a Genoa jelenleg a 14. helyen áll a 20 csapatos olasz élvonalban, előnye hat pont a már kieső, 18. pozícióban lévő Bolognával szemben. Mint ismert, jelenleg egy honfitársunk futballozik a Serie A-ban, Nagy Ádám éppen a Bologna labdarúgója.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!