Egyre több olvasónk jelezte szerkesztőségünk felé, hogy remek kezdeményezésnek tartja Instagram-oldalunkon indított kérdezz-felelek játékát. Ismert sportolóktól kérdezhet bárki, legutóbb Jancsó Andrástól, a Haladás középpályására esett a választás, aki készségesen elfogadta megkeresésünket. Azonban nem volt egyszerű dolga a labdarúgónak.

A magánélete mellett a legtöbb kérdés ugyanis a Haladás szereplését érintetett. A futballista azonban állta a sarat és mindenre válaszolt, legjobb tudása szerint. Ebben a cikkünkben összegezzük Jancsó András válaszait és természetesen várjuk olvasóink ötleteit a továbbiakban is, hogy kitől szeretnének kérdezni legközelebb?

Min kéne változtatni ahhoz, hogy jövőre is NB1-es legyen a csapat?

– Úgy gondolom, hogy nagyobb koncentrációval és ehhez párosuló szerencsével hozhatunk annyi pontot, amennyi elég lehet a bent maradáshoz.

Milyen a világ legaranyosabb lányával együtt élni?

– A legjobb dolog! De nagyon szerencsés vagyok, hogy ilyen kiváltságos lehetek.

Ki a kedvenc játékosod a saját posztodon és ki a legjobb poszttól függetlenül?

– A kedvenc játékosom a posztomon az FC Barcelona játékosa, Sergio Busquets. A kedvenc játékosom pedig az ex Barcelona játékos Andrés Iniesta.

Látsz reális esélyt a bennmaradásra?

– Ha őszinte akarok lenni, nagyon-nagyon nehéz tavasz elé nézünk, de semmi sem lehetetlen!

Milyen az öltözői hangulat?

– Az öltözői hangulat ilyen szituációban érthető módon egy kicsit feszültebb. Nincsen széthúzás sem klikkesedés. Mindenki segíti a másikat, hogy bent maradjunk.

Remélem bennmaradtok.

– Nagyon szépen köszönjük, mindent megteszünk érte!

Miért játszol a 70-es mezben?

– A kedves szüleim 1970-ben születtek, ebből jött a mezszámom.

Mi a véleményed a szombathelyi szurkolótáborról?

– A szombathelyi szurkolótábor számomra a legkedvesebb és legjobb, már csak azért is mert már kisgyermekkorom óta édesapámmal és a testvéremmel szinte minden mérkőzést végig szurkoltunk. Nagyon szép emlékeim fűződnek ehhez, Zalaegerszeg idegenben 1000-1500 Haladás szurkolóval, Paksi bronzérem idegenben. Már akkor az volt az álmom, hogy egyszer egy ilyen tábor előtt játszhassak és ez megadatott nekem. Hihetetlen, hogy ilyen rossz helyzetben is ennyire a csapat mellett állnak és kitartanak a végsőkig. Le a kalappal előttük és köszönjük nekik a szurkolást!

Király Gábor szerint 10 győzelem kell tavasszal, szerinted mennyi?

– Én inkább azt mondanám, hogy minimum 9 mérkőzést kellene megnyerni. A tavalyi 10. helyezett Diósgyőr éppen hogy csak bent maradt 36 ponttal. Így ha biztosra szeretnénk menni, igaza van Király Gabinak.

Múltkor egy kutyával láttalak, a tiéd?

– Igen, a párommal közös kutya. Ő egy 7 hónapos angol buldog, Ödön. Mellette van még egy 4 éves francia buldogunk, Lui.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!