A sereghajtó Haladás 9, az előtte álló Kisvárda 16 pontot gyűjtött eddig, ha Királyék kikapnak, szinte minimális esélyük marad a bennmaradásra. Az őszi találkozón a korábban Szombathelyen is edzősködő Dajka László vezette szabolcsiak 4-1-re nyertek – ezt követően menesztették a Haladás kispadjáról Michal Hippet.

A csapatfotózás után a 4 hetes felkészülési időszakról és az igazolásokról is megkérdeztük a zöld-fehérek mesterét.

Nem válogathatunk az ellenfelek között, hogy ki ellen lehet jó a döntetlen is, valamennyi mérkőzésen a győzelem reményében lépünk pályára. Minden meccs életbevágóan fontos számunkra, de valamennyi játékosomnak cipelni kell ezt a terhet, el kell viselnie a nyomást, hogy nem hibázhatnak. Egy biztos: azt a luxust nem engedhetjük meg, hogy ők jobban akarják a sikert, mint mi. Megnéztük télen a kisvárdai csapatot, korábban sem volt rossz gárda, de a télen az új játékosokkal tovább erősödött. Nagyon nehéz mérkőzés lesz, amelyen csak a győzelem elfogadható. Mészáros Karol eltiltását tölti, Jancsó András és Holdampf Gergő sérülésük után még nem teljesen egészségesek, Bosnjak Predragra pedig vállműtét vár – ezt pedig már a haladas.hu-nak nyilatkozta a meccs előtt Horváth Ferenc vezetőedző.

A Haladás várhatóan a Király – Habovda, Saláta, Jagodics, Mohl – Funsho, Németh Márió, Kolcák, Ofosu – Priskin, Gaál összeállításban futnak ki a Haladás Sportkomplexum zöld gyepére.

A Haladás – Kisvárda találkozó 17 órakor kezdődik a Rohonci úton, weboldalunkon élőben követheti az eredmény alakulását. 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!