A labdarúgó NB I-ben nyolcadik helyen álló Paks szerződtette Windecker Józsefet – adta hírül a tolnaiak hivatalos honlapja.

☝️💪💚

Gepostet von PAKSI FC am Mittwoch, 6. Februar 2019

A 26 éves, korábban Újpesten is megforduló játékos 2 éves szerződést kötött a paksiakkal.

Windecker József személyével kapcsolatban már volt egy cikkünk külföldre igazolása előtt, amelyet ide kattintva olvashatnak el, ekkor a játékos kisebb közfelháborodást kiváltva utasított vissza több milliós összegű ajánlatot a lila-fehérektől, így a megítélése magyar futballberkekben nem a legjobb.

„A mai nap egy olyan labdarúgó érkezett a klubhoz, akit nagyon szeretünk és tisztelünk – idézi a paksifc.hu Haraszti Zsolt ügyvezetőt, aki teljes mellszélességgel kiáll újdonsült játékosa mellett. – Örömmel vettük, hogy bennünket választott. Reméljük, hogy az elmúlt fél év kihagyása után hamar visszarázódik. Abban viszont biztos vagyok, hogy nagy segítsége lesz a csapatnak.”

„Alig várom, hogy belekezdjek a közös munkába – így Windecker. – Sajnos egy ideje nem tudtam tétmeccset játszani, de úgy érzem, nagyon jó állapotban vagyok. Szeretnék mihamarabb bemutatkozni. Az öltözőbe belépve szinte nincs is olyan arc, akit ne ismernék.”

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!