A Spanyol Kupa elődöntőjének 1. fordulójában az FC Barcelona és a Real Madrid csapott össze egymással a Camp Nou stadionban a mai este során. Mindkét együttesnél voltak pihentetések, hisz a gránátvörös-kékeknél Liolnel Messi, a fővárosiaknál Gareth Bale is csak a mérkőzés vége fele szállt be, a találkozó pedig 1:1-es döntetlent hozott, amely az idegenbeli gólnak köszönhetően a Real Madridot juttatta minimális előnyhöz. 

Az első játékrészben, bár többet volt a hazaiaknál a labda, a Realnak több volt a próbálkozása, sőt egész korán, már a mérkőzés 6. percében vezetést szereztek Lucas Vazquez révén.

A második etapra aztán feljebb kapcsoltak a katalánok pár fokozattal, és egy érdekes jelenet után, szintén pár perc elteltével a Messi helyén játszó Malcolm találatával az egyenlítést is megszerezték.

A találkozó több gólt nem tartogatott magában, így az igazi döntés a visszavágóra maradt, melyet február 27-én rendeznek majd, a Santiago Bernabeu stadionban, mi pedig a Sport 1-en követhetjük majd élőben a mérkőzés alakulását.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!