Újabb szponzori megállapodással vághatott neki az NB I. tavaszi idényének a Szombathelyi Haladás, miután a klub és a Homlok Építő Zrt. képviselői reklámszerződést írtak alá a 2019-es évre is – közölte a zöld-fehérek weboldala.

Ismeretes, hogy a Homlok Építő Zrt. már 2018-ban is támogatta a Haladást, idén pedig újabb reklámfelületek megvásárlásával kívánja segíteni a klubnál folyó szakmai munkát. Ennek megfelelően a szurkolók a játékosok mezén, és további reklámfelületeken is találkozhatnak majd az építőipari vállalat logójával idén is.

„A támogatás révén a tavaszi idényre újabb igazolásokat és erősítéseket sikerült végrehajtanunk a játékoskeretben. Bízunk benne, hogy ennek eredménye az idény folytatásában a javuló eredményekben is meg fog mutatkozni” – fogalmazott Tóth Miklós, a Szombathelyi Haladás ügyvezető igazgatója.

Szombathelyi kötődésű vállalatként a Homlok Építő Zrt. elkötelezett a helyi sportélet és sporttehetségek támogatása mellett.

– Hiszünk a sportban és hiszünk a teljesítményben. A Haladással kötött reklámszerződés megújításával és támogatásunk mértékének növelésével pedig Szombathely sportéletének első számú szereplője mellé kívánunk állni, a helyi sportközösség támogatása, az Egyesület által megfogalmazott célok megvalósítása érdekében – ezt már Homlok Zsolt, a társaság vezérigazgatója tette hozzá.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!