Az egyik országos napilapnak adott interjút Hegyi Krisztián, a Haladás ifjú tehetsége. A kapus az U17-es válogatott alapembereként a nemzeti csapattal a Norvégia és Bosznia-Hercegovina felett aratott 1-0 alkalmával is ott volt a gólvonalon. Ha pedig játszott, bizonyított is, hiszen magabiztos védéseivel kapott gól nélkül hozta le a mérkőzéseket. Ez pedig azt jelenti, hogy az utolsó – Belgium ellen vívott csoportmérkőzés eredményétől függetlenül biztosította helyét a Preisinger Sándor vezette fiatalok.

– Még szép, hogy szeretnénk megverni a belgákat, hasonló szervezettséggel ellenük is sikeresek lehetünk. A selejtezősorozatban és az elitkörben sem kaptunk gólt, ötmeccses a sorozatunk, ez egy kapusnak sokat jelent. Ha Belgium ellen is nullára hozzuk le hátul a találkozót, az már félsiker, elöl ugyanis vannak olyan játékosaink, akik bármikor képesek betalálni – nyilatkozta Hegyi Krisztián az NSO-nak.

Hétfőn délután 16:30-kor kezdődik a találkozó, viszont félszemmel már érdemes lesz nézni, hogy kik mellé kerülhetünk az Európa-bajnokságon. Hollandia, Olaszország, Portugália, Izland, Franciaország, Oroszország, Csehország, Németország és Ausztria nemzeti csapatai biztosan ott lesznek a kontinensviadalon.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!