Ahogy arról már reggel beszámoltunk, a PSG gárdája ismét csak megszerezte a francia bajnoki címet, az elmúlt 7 évben hatodszor. Akad egy játékosuk, aki már ötödször emelhette a magasba a csapattal a trófeát, ám lehet, hogy most utoljára. 

Edinson Cavani az ünneplést követő pillanatokban beszélt a jövőjéről.

„Rengeteg minden történt ebben az idényben. Ez minden korábbi évhez képest más” – mondta a Canal+-nek a Monaco ellen 3–1-re megnyert mérkőzést követően, aminek már úgy vághatott neki a PSG, hogy tudta, a Lille döntetlenjével matematikailag is biztos a bajnoki címe.

„A legfontosabb dolog, hogy a csapatot együtt tartsuk. Hogy mit hoz az én jövőm? A szerződésem még egy évig él. Mit mondjak? Jól vagyok, élvezem az életet Párizsban, szeretem a szurkolókat… De persze a futballban sosem lehet tudni, mi történik” – fogalmazott a 32 éves labdarúgó.

Cavani sejtelmességének talán az is lehet az oka, hogy jelenleg nem ő a párizsiak legnagyobb sztárja, annak ellenére, hogy már régóta van a csapatnál. Teljesítménye azért így is önmagáért beszél, hisz 181 fellépésén 133 gólt szerzett a PSG színeiben.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!