Rájátszás – elődöntő 1. mérkőzés: Falco – Szolnoki Olaj

Az alapszakasz 2. fordulójában a sárga-feketék kikaptak Szolnokon, aztán januárban, hazai pályán 1 ponttal legyőzték az Olaj csapatát. A középszakaszban oda-vissza megverték Váradiék a tiszaligetieket, itthon magabiztosan 25 ponttal, míg a bajnok otthonában Beni dudaszós kosarával győztek.

Az 1. elődöntő előtt Tóth Norbert, a Falco centere nyilatkozott a falcokc.com-nak és a csapategység fontosságára hívta fel a figyelmet.

Az esélyekről Milos Konakov másodedzőt kérdezte meg a Sárga-feketék címet viselő műsorújság.

– Milos! Elégedett a szakmai stáb a csapat eddigi teljesítményével?
– Igen, abszolút elégedettek vagyunk a csapattal, jó formában vagyunk, jó közösséget alkotunk és, ami a leglényegesebb, hogy a bajnokság legfontosabb szakaszában, a hajrában vagyunk, leszünk a legjobb formában.

– Hogyan készültetek a bajnok ellen?
Elég frissek voltunk már a kecskemétiek ellen is. A jó sorozatot követően 2 napot pihentünk, majd hétfő reggel kezdtük meg a felkészülést a Szolnoki Olaj ellen. Tudjuk jól, hogy a Szolnok az Szolnok, annak ellenére is, hogy a szezon jelentős részében sérülések sújtották őket, mégis nagyon erősek mentálisan. Tudjuk, mit kell tennünk, és volt elég időnk arra, hogy kiválóan felkészüljünk az elődöntőre. Készen állunk és megharcolunk a döntőbe jutásért.

A Falco – Szolnoki Olaj meccset 17.54-től ÉLŐben közvetítjük!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!