Korábban már beszámoltunk minden részletről, amely a Répcelak – Celldömölk Vasi Kupa párharcban történt: a két együttes kupacsatája már több hete tart, és még mindig nem ért véget, hiszen szerdán délután ismét összecsap egymással a két gárda, hogy újrajátsszák a múlt héten már lejátszott 39 percet. 

Mint ismert, azért kellett 39 perces folytatáshoz folyamodnia a csapatoknak, mivel az első összecsapás a világítás meghibásodása miatt félbeszakadt az 51. percben. Ezután egy héttel később találkoztak is a felek, hogy lejátsszák a maradék időt, ám ezúttal a jegyzőkönyvekben vétettek hibát, hisz a celliek több, a répcelakiak pedig kevesebb játékost neveztek az alap, félbeszakadt meccshez képest. Salamoni döntéssel reagált tehát a szövetség, így a már-már szappanoperába és filmbe illő párharcban továbbra sem dőlt el, hogy melyik együttes jut tovább a Vasi Kupában.

A dolog legnagyobb érdekessége, hogy a párharc eredetileg össze sem jöhetett volna a sorsolás szabályai szerint, a történteket látván nem mernénk megtippelni, hogy vajon most tényleg véget ér-e a két együttes csatája.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!