A 3. fordulóban először lép pályára idegenben a Hungast-Haladás VSE női extra ligás röplabda csapat. Ezúttal Jászberényben kellene bizonyítania a vasi zöld-fehéreknek, ami nem tűnik könnyű feladatnak. A jászsági csapat otthonába nyerni senkinek sem könnyű. Erről talán a Vasas gárdája tudna mesélni, amely a nyitófordulóban legyőzte 3-2 arányban a Jászberényt, de ehhez közel 120 percre volt szüksége.

Aztán a legutóbbi fordulóban Újpesten sem termett babér Makai Péter együttesének. Azonban itt is 3-2 arányban maradtak csak alul. Ráadásul egyre jobban összeáll a Jászberény játéka, ahol olyan nagyágyúk játszanak, mint Alishanova, Silchenkova, faragó vagy épp Tóth Eszter. Bizonyára mindent megtesznek, hogy otthon tartsák a bajnoki pontokat.

Ehhez viszont a Haladásnak is lesz egy-két szava. A nyáron alaposan megváltozott a keret és a szakmai stáb összetétele is. A Kaposvár ellen nem sikerült felvenni a ritmust a zöld-fehéreknek, így 0-3 arányban szenvedtek vereséget a vasi megyeszékhelyen. A Nyíregyháza ellen sem szereztek pontot Vacsiék, azonban helyenként biztató játékkal rukkoltak ki. Ehhez hasonlóval akár Jászberényben is lehet keresnivalója a vasi lányoknak.

Jászberény Volleyball Team – Hungast-Haladás VSE
2019. október 25. – 19:00
Jászberény, Bercsényi úti játékcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!