Jó formában van a vasi piros-feketék együttese. Matthias Zollner csapata veretlenül vezeti a FIBA Europe Cup H-csoportját, miután Dániát követően hazai környezetben is sikerrel vették a Legia Warszawa elleni összecsapást. Bár többször is hátrányba kerültek a lengyelek ellen Ferenczék, végül magabiztos győzelmet arattak.

A férfi élvonalbeli kosárlabda bajnokságot is remekül kezdték Rába-partiak, azonban a veretlenségüket épp a legutóbbi játéknapon, Pécsett veszítették el. A soron következő ellenfél pedig az a Szeged lesz, aki ellen kötelező lenne begyűjteni a győzelmet. Az Egis Körmend együttesének sikerében reménykednek a piros-fekete szimpatizánsok is.

Azonban nem árt megjegyezni, hogy a Naturtex-SZTE-Szedeák csapata egyre jobb formában van. A bajnokságot a Pécs valamint a Falco ellen sima vereséggel kezdő alakulat legutóbb megszerezte első győzelmét a 2019/2020-as szezonban. A Jászberény felett aratott siker pedig magabiztossá teheti az alföldi kosarasokat. Kérdés, hogy a Körmend mennyi teret enged ellenfelének a szombati mérkőzésen?

Egis Körmend – Naturtex-SZTE-Szedeák
2019. november 2. – 18:00
Körmend, Városi sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!