A magyar A-válogatott november 15-i, Uruguay elleni mérkőzése után három nappal, november 18-án, 19.00 órától az U21-es válogatott is felavatja az új Puskás Arénát.

A Gera Zoltán vezette U21-es válogatott Ausztria ellen játszik felkészülési mérkőzést a Puskás Arénában, a mérkőzésre szóló jegyek értékesítése már megkezdődött.

Az mlsz.hu tájékoztatójából kiderül, hogy a belépők megvásárolhatók a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint az InterTicket országos viszonteladói hálózatában (https://www.jegy.hu/jegyirodak), az egyes irodák nyitvatartási idejében.
A jegyek – elhelyezkedéstől függően – négy árkategóriában vásárolhatók meg, 600, 900, 1200 és 1500 forintért. A jegyek nem névre szólnak, egy vásárló legfeljebb 25 darab belépőt vásárolhat.

A mozgáskorlátozottak számára ingyenesek a jegyek, míg kísérőik 600 forintért igényelhetnek belépőket az [email protected] címen.

A mérkőzés előtt helyszíni jegyértékesítés nem lesz, és ezúttal Szurkolói Klub tagjainak nem biztosítanak külön kedvezményeket a vásárláskor. Az értékesítés során csak a Puskás Aréna első szintjét nyitják meg, ezért a jegyek korlátozott számban érhetőek csak el.

Siess, le ne maradj!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!