Haladjunk időrendben! Előbb a női labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás-Viktória lép pályára. Az idei utolsó, 12. fordulójában, ma 12 órakor a Haladás-Viktória FC a Diósgyőri VTK vendégeként, a DVTK Stadionban szerepel.

– Tisztában vagyunk vele, hogy a jó játékosokból álló Diósgyőr a meccs esélyese, agresszívan futballozó, remekül kontrázó csapat. Tiszteljük ellenfelünket, ugyanakkor nem feltartott kezekkel lépünk pályára. Megvan bennünk a motiváció, bátorság és az erő ahhoz, hogy pontot, vagy pontokat szerezzünk. Fördős Beatrixnak a legutóbbi meccsen kifordult a bokája, rá nem számíthatok – nyilatkozta a klub honlapjának Catalin Azoitei, a Haladás-Viktória megbízott edzője.

A Haladás-Viktória várhatóan a Bíró – Balogh, Tálosi, Horti, Kiss Zs. – Kovács V., Rácz – Szakonyi Manhart, Öreg – Siklér összeállításban fut ki délben a gyepre.

A férfiaknál, az NB II-es labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában, ma 13 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás az ETO FC Győr vendége lesz.

– A győrieknél nyár óta egy kézben van a szakmai munka, stabil anyagi háttérrel rendelkeznek és vissza akarnak jutni az első osztályba. Fizikálisan nagyon erősek és kiszámíthatatlan a futballjuk. Van, hogy sok passzal építik fel támadásaikat, aztán hirtelen elkezdik felívelgetni a labdákat. Nincs könnyű sorsolásunk, mióta kineveztek, öt tétmeccsünkből négyet idegenben játszottunk, és most is idegenben lépünk pályára. De a játékosokkal együtt valamennyi meccshez úgy állunk hozzá, hogy meg akarjuk nyerni. Nincs más választásunk, győznünk kell. Számítunk szurkolóink támogatására Győrben is, hiszem, hogy sokan elkísérnek bennünket – fogalmazott a meccs eldőtt a haladas.hu-nak Desits Szilárd, a Haladás megbízott edzője.

A szombathelyiek a Gyurján – Habovda, Jagodics, Németh Milán, Bosnjak – Kiss B., Jancsó, Holdampf – Gaál, Tóth-Gábor, Medgyes kezdőcsapattal vágnak neki a zöld-fehér derbinek.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!